Turmuligheter

Hjem 5 Praktisk info 5 Turmuligheter

Turmuligheter i Reine (Bed & Breakfast )

Reinebringen
Lofoten Bed & Breakfast er så heldige å ha Reinebringen som nærmeste nabo. Reinebringen har med sine 448 høydemeter en fantastisk utsikt utover Reinefjorden og de majestetiske fjellene rundt. På klare dager kan man se helt ut til Storhavet i nord og mot Værøy og Røst i sør. De siste årene har  Nepalesiske  sherpaer bygget over 1500 trappetrinn for å sikre en tryggere vei opp mot toppen. I sommermånedene gjør midnattssolen det mulig å ta turen til alle døgnets tider. Ønsker du å ha naturen litt mer for deg selv, kan vi anbefale å komme sen vår eller tidlig høst. Utsikten vil uansett ikke skuffe deg, enten du må dele det vakre skuet med andre eller ikke.

Turmuligheter i Sørvågen (Rorbuene)

Sørvågvatnet rundt
Dette er en enkel fottur rundt vannet på bred grusvei. Iberegnet stopp er dette en tur som tar ca. en time. Her er det bare å nyte utsikten over majestetiske fjell, idylliske fosser og vann.  Om sommeren ønsker du kanskje å ta med badetøy, og stoppe på den koselige badeplassen på østsiden av vannet.

Glåpen
Turen starter med 110 trappetrinn fra veien og opp til Teletårnet, som du lett ser så snart du går ut av rorbua di. Fra tårnet finnes det et nettverk av stier i alle retninger. Stien mot Glåpen fyr er i ulendt terreng, men lett å følge. Stien fortsetter ned forbi den koselige bukta Besselvågen hvor du følger veien tilbake til rorbuene.

Munkebu
Sørvågen er også utgangspunktet for turer dypere inn i fjellene. Dagsturen inn til den sjarmerende DNT-hytten Munkebu ligger 2-3 timers gange fra Sørvågen. Munkebu, som ligger 450 meter over havet, er et populært valg for mange av de tilreisende til Vest-Lofoten, og turen skuffer ikke. Her er det vill natur, bekker og vann så langt øyet kan se.

Planlegg reisen

Lurer du på noe? I vår FAQ finner du svar på det meste. Vi har også en egen seksjon om hvordan du kommer deg til Reine. Ta veldig gjerne en titt på engasjementet vårt for miljøet i Lofoten også.

FAQ

Om oss

Komme seg hit

Miljø og bærekraft

Turmuligheter

Dette er Lofoten Bed & Breakfast

Overnatting

Aktiviteter

Praktisk Info